четверг, 17 декабря 2020 г.

17 грудня в ДНЗ «Жашківський АТПЛ» було проведено відкритий урок з предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

      17 грудня в ДНЗ «Жашківський АТПЛ» було проведено відкритий урок з предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Борщі. Загальні правила приготування. Особливості приготування. Вимоги до якості, правила відпуску» в групі №8.

Урок проведений у формі гри, що зацікавило здобувачів освіти, та мотивувало активно працювати на уроці. Було використано різні види роботи, а саме: кросворд «Перевір себе», презентація викладача «Борщі», презентації учнів: «Особливості приготування борщів» та інші.

На уроці застосовано індивідуальні завдання, пояснення матеріалу в доступній для учнів формі. Мети уроку досягнуто.

Урок був не просто вдалий, а надзвичайно цікавий та захоплюючий, 45 хвилин пролетіли за мить, здобувачі освіти були задіяні та активні.





Комментариев нет:

Отправить комментарий