17 грудня в ДНЗ «Жашківський АТПЛ» було проведено відкритий урок з предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Борщі. Загальні правила приготування. Особливості приготування. Вимоги до якості, правила відпуску» в групі №8.
Урок проведений у
формі гри, що зацікавило здобувачів освіти, та мотивувало активно працювати на
уроці. Було використано різні види роботи, а саме: кросворд «Перевір себе»,
презентація викладача «Борщі», презентації учнів: «Особливості приготування
борщів» та інші.
На уроці
застосовано індивідуальні завдання, пояснення матеріалу в доступній для учнів
формі. Мети уроку досягнуто.
Урок був не просто
вдалий, а надзвичайно цікавий та захоплюючий, 45 хвилин пролетіли за мить,
здобувачі освіти були задіяні та активні.
Комментариев нет:
Отправить комментарий